Anahi Pinoargotty Batlle

Des de petita vaig manifestar el desig de ser professora de piano. La vida em va portar per d’altres camins i per altres camps de coneixement però aquest anhel sempre va seguir viu dins meu. Així, després de passar per la universitat, vaig decidir deixar de banda la psicologia i tornar cap el que sempre havia sigut una vocació: la docència musical. Com a alumna vaig viure un ensenyament  merament intel·lectual, basat en la partitura i en la teoria, però poc vivencial i sobretot poc musical.
Aquesta inquietud per revelar a l’alumne la música que viu en el seu interior m’ha portat a investigar i experimentar diferents línies pedagògiques i en particular els treballs dels grans pedagogs del segle XX. Així vaig arribar fins a Edwin Gordon que a la meva manera de veure sintetitza les principals idees d’aquests eminents. Les seves investigacions sobre la importància de la música des de l’etapa primerenca han ampliat la meva visió docent i m’han donat un nou impuls per seguir per aquest camí.  

  • Professora de Grau Superior en Solfeig, Teoria de la música, Transposició i acompanyament pel Conservatori Superior de Música del Liceu
  • Professora de Grau Mig de piano pel Conservatori Superior de Música del Liceu
  • Diploma Pedagògic d’Educació Musical Willems per la FIW (Federació Internacional Willems), Institut Llongueres
  • Certificació en Rítmica Jaques Dalcroze per l'Institut Llongueres de Barcelona
  • Certificació d’Educació Musical en la Primera Infància per IGEME (Institut Gordon d’Educació Musical Espanya)
  • Professora de Sensibilització Musical, de Llenguatge Musical, de Piano i pianista acompanyant a l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella des de l’any 2005 fins a l’actualitat.